(ВІДЕО) Морські прикордонники опановують загальновійськову підготовку

НАЗАД
19 листопада 2022 14:05

Днями на базі Навчального центру Морської охорони моряки- прикордонники завершили навчання за програмою «Базової загальновійськової підготовки» для військовослужбовців за призовом під час мобілізації.

Загальний курс програми проходив в кілька етапів. Метою підготовки морських прикордонників було набуття ними первинних знань, умінь та навичок, необхідних для виконання обов’язків та отримання військово-облікової спеціальності «стрілець».

Особливістю інтенсивної підготовки курсу стала практична складова, зокрема - збільшення кількості вправ зі стрільби. Курс дав можливість захисникам оволодіти й основними дисциплінами, зокрема тактичною та вогневою підготовкою, військовою топографією, тактичною медициною тощо.

Усі практичні заняття проходили в умовах максимально наближених до реальних. Під пильним наглядом професійних інструкторів, моряки вправно відпрацювали усі вправи.

Не лишився без уваги і військовий полігон, де морські прикордонники, які не мають досвіду військової служби, відточували свою майстерність в стрільбі з автомата та кулемета.

Із завершенням курсу, усі захисники морських кордонів отримали відповідні державні свідоцтва.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси